کارگاه طراحی API اول با دروپال (API-First Design with Drupal)
(طراحی API اول با دروپال)
امروزه در استارتاپها و نیز اپلیکیشن های مطرح دنیا از رویکرد Api-First استفاده می شود. یعنی قبل از طراحی یک نرمافزار ابتدا وب سرویس ها و API های آن نرمافزار طراحی میشود و پس از آن اپلیکیشن های تحت وب، اپ اندروید، IOS و دیگر اپلیکیشن ها، مبتنی بر آن API طراحی می شود.
از شما دعوت میکنیم که در مجموعه کارگاه های Headless Drupal و تولید اپلیکیشن ها شرکت کنید تا با این رویکرد آشنا شوید.
دروپال سیستمی امن و نیز توسعه پذیر است که اپلیکیشن ها و سایتهای معتبری بر پایه آن بنا نهاده شده اند. ایجاد رویکرد Api-First نیز در دروپال و به ویژه در دروپال 8 بسیار آسان بوده و سرعت ایجاد این رویکرد نسبت به فریم ورک های دیگر به مراتب بیشتر می باشد.
واژه «دروپال بدون سر» یا Headless Drupal نیز به نوعی متناظر با رویکرد Api-First بوده به طوریکه نماینده ی یک سرویس عاری از HTML است. در حقیقت با دروپال بدون سر میتوان لایه Front-end و Backend را از هم جدا نموده و یک ساختار مجزا و اصطلاحاً Decoupled ایجاد کرد.
دلایلی که ترجیح می دهیم از دروپال بدون سر به عنوان فراهم آورنده ی رویکرد First-Api استفاده کنیم را به اختصار در زیر عنوان می کنیم:
- دروپال قدرت خود را از Backend قوی و نیز انعطاف پذیری آن گرفته است و کاربران میتوانند مدل های محتوای پیچیدهای با آن ایجاد نمایند.
- اعتقاد داریم که فریم ورکهای سمت کاربر، آینده وب را تشکیل خواهند داد.
- تأکید دروپال، بودن به عنوان یک سیستم سرویس محور میباشد و نه مبتنی بر HTML بودن
با در نظر داشتن دیدگاه های فوق، در نظر داریم که سه کارگاه را برگزار کنیم:
- معرفی Api-First Design ، اینترنت اشیاء و FinTech با دروپال (ایمان کیانی)
- کارگاه اول: دروپال بدون سر (Headless Drupal) و طراحی Api با دروپال 8 (ژیلوان)
در کارگاه اول مبانی First-Api و نیز دروپال بدون سر را با توجه به ساختار دروپال 8 به بحث میگذاریم. ( از ساعت 13:15 الی 14:30)
- کارگاه دوم: مروری بر AngularJS و طراحی اپلیکیشن تحت وب (فاطمه مومنی) - پیش نیاز: کارگاه اول
در کارگاه دوم مروری بر Angular.Js که یک فریمورک محبوب و سمت کاربر میباشد را خواهیم داشت و در ادامه چگونگی سرویس گرفتن انگولار از دروپال را فرا میگیریم. ( از ساعت 14:45 الی 16:15)
- کارگاه سوم: فریم ورک Ionic و تولید اپلیکیشن های موبایل (رضا عباسیان) - پیش نیاز: کارگاه اول و کارگاه دوم
در کارگاه سوم، فریمورک ionic که مبتنی بر انگولار است و برای توسعه ی اپلیکیشن های موبایل به کار میرود را فرا میگیریم و در ادامه به نحوه ی اتصال یک اپلیکیشن موبایل به دروپال و همان Api مطرح شده در کارگاه اول میپردازیم. ( از ساعت 16:30 الی 18)
--------------------------------
در پایان یک اپلیکیشن تحت وب و یک اپلیکیشن موبایل که به صورت یکپاارچه از یک Api استفاده میکنند طراحی میشود و کدهای آن نیز در دسترس عموم قرار می گیرد.
- مختصری از رزومه ارایه دهندگان:
ژیلوان
ژیلوان کارشناس ارشد مهندسی هوش مصنوعی است، برنامه نویسی را از سال ۸۱ آغاز کرده و در طول این سالیان بواسطه رشته تحصیلی و علاقه اش، زبان های برنامه نویسی مختلفی را تجربه کرده است. از سال ۸۶ به سمت وب گرایش بیشتری داشته و پس از آشنایی با دروپال در سال ۸۷ ، تمرکز زیادی بر روی دروپال کبیر داشته است. ژیلوان در حال حاضر در زمینه هوش مصنوعی، معماری و امنیت وب فعالیت دارد. استفاده از دروپال به عنوان هسته در ترکیب با ساختارهای مختلف و همچنین Big Data یکی از فیلدهایی است که این روزها درگیرش می باشد.
فاطمه مؤمنی
توسعه دهنده وب و موبايل،متخصص و برنامه نويس سمت كلاينت است و از سال 88 به صورت مستمر با دروپال نیز کار می کند. از حضور در کنار تیم های برنامه نویسی پویا و حرفه ای نظیر نت برگ، tik8 و گوشی شاپ می توان به عنوان نقطه ی عطفی در مدت کاری حرفه اى او نام برد. در طی سال های اخیر با افزایش نیاز و روی آوردن کاربران به وب و موبایل اپلیکیشن ها او نیز خود را با جدید ترین متدهای پیاده سازی از جمله فریم ورک های آیونیک و انگولار به روز گردانیده و در حال حاضر توسعه دهنده ی ارشد Front end می باشد.
https://www.linkedin.com/in/fatemeh-alimomeni-92924155
https://twitter.com/fatemealimomeni
رضا عباسیان (کارگاه ionic)
کارشناس ارشد رشته IT در گرایش طراحی و تولید نرمافزار است، شروع فعالیت حرفهای او از سال 85 در حوزه طراحی و توسعه وب بود و به جهت نیاز به استفاده از یک پلتفرم حرفهای برای پیادهسازی پروژههای پیچیده از سال 89 کار خود را صورت حرفه ای با دروپال آغاز کرد، در ادامه با رشد تکنولوژی و ورود تلفنهای هوشمند دانش خود را به طراحی و توسعه اپلیکیشنهای موبایل و ارتباط با وب سرویسها ارتقا داد. او علاقهمند به استفاده از زبانها و تکنولوژیهای وب مانند Cordova، ionic و React-native جهت توسعه اپلیکیشنهای موبایل است.
https://www.linkedin.com/in/rezaabbasian
ایمان کیانی
ایمان دانش آموخته مهندسی الکترونیک و بیشتر یک برنامه نویس سمت سرور است. او برنامه نویسی تحت وب را با PHP اَغاز کرد و پس از آن به جامعه دوست داشتنی دروپال پیوست. ایمان بخاطر ساختاری قوی دروپال، علاقه زیادی به ترکیب دروپال با سیستم های مختلف دارد تا از قدرت آن در ایجاد سیستم های یکپارچه بهره گیرد. دروپال بدون سر یکی از زمینه های فعالیت کنونی اوست.
https://www.linkedin.com/in/imi-kiani-73477898
- برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
- 9737
راه های ارتباط با ما
آدرس : دفتر شهریار : شهرک وائین ، بعثت 5 نبش سپیدار 10 پلاک 26
تلفن : 09370977406
ایمیل : drupalcenter.ir@gmail.com
ارتباط با مدیر سایت از طریق تلگرام