آموزش افزونه rules دروپال قسمت اول
دروپالت رو قانونمند کن : سری آموزش های جدید مرکز دروپال ایران ، ما توی این مجموعه به شما یاد می دهیم که چه طور با کمک افزونه rules دروپال خودتون رو قانونمند کنید.
افزونه rules به چه دردی می خوره؟ شاید این اولین سوال شما باشه ، این افزونه به مدیر سایت این امکان رو می ده یک سری شرایط و قوانین رو برای سایت خودش تعریف کنه ، به طور مثال می تونیم از این افزونه برای کارهای زیر استفاده کنیم :
1- ایجاد یک جریان کار انعطاف پذیر برای منتشر کردن محتوا ها در سایت
2- ارسال ایمیل های مهم به کاربران در شرایط خاص
3- هدایت کردن کاربران به مسیرهای مورد نظر در شرایط خاص (مثلا هدایت به راهنمای سایت بعد از ثبت نام)
4- در صورتی که بخواهید یک فروشگاه اینترنتی با دروپال ایجاد کنید ، استفاده از این افزونه به شدت پیشنهاد میشه
5- ...
برای شروع می تونید افزونه rules رو از سایت رسمی دروپال دانلود کنید ، اما یادتون باشه که این افزونه یک سری پیشنیاز هم داره : Entity API و token دو افزونه پیشنیاز برای افزونه rules هستند.
برای اینکه با این افزونه کار کنید شما باید به پیکربندی سایت و بعد workflow برید ، باید صفحه ایی مشابه صفحه ی زیر داشته باشید :
کاری که توی این قسمت انجام می دهیم : بعد از ایجاد محتوای خاص توسط کاربر ، یک پیغام به او می دهیم
سطح : مبتدی
زمان مورد نیاز برای پیاده سازی : 5 دقیقه
اگر بر روی افزودن قانون جدید کلیک کنید شما صفحه ایی مشابه زیر خواهید داشت ، که در این قسمت شما نام rules و همین طور تگ و event رو تعیین می کنید.
اما تگ ها و event ها چی هستند ، از تگ ها برای مدیریت بهتر قانون ها استفاده می کنیم ، اما event ها ، در واقع اتفاق هایی هستند که ما می تونیم برای اون قانون ایجاد کنیم .در واقع زمانی قانون ها شروع به کار می کنند که اتفاقی رخ داده باشه (مثال بهتر : هر عملی یک عکس العمل داره)
ما در اینجا از event "after saving new content" استفاده می کنیم.بعد از ذخیره این قسمت شما باید صفحه ایی مشابه زیر داشته باشید :
همین طور که توی تصویر بالا می بینید ما 3 بخش ، اتفاقات ، شرط ها و واکنش ها رو داریم ، برای این مثال ما از قسمت شرط ها شرط content is off type رو انتخاب می کنیم که به کمک این شرط در مرحله بعد می تونیم نوع محتوای مورد نظرمون رو تعیین کنیم
حالا نوبت این رسیده که از قسمت واکنش ها (action) یک واکنش مناسب رو اضافه کنیم ، بعد از اینکه روی افزودن واکنش ها کلیک کردید از قسمت system گزینه show a massage on the site رو انتخاب کنید ، حالا می تونید پیام موردنظرتون رو بنویسید ، البته بهتون پیشنهاد می کنم که از token هم استفاده کنید تا پیام پویاتری داشته باشید.
برای تمرین می تونید مثال زیر رو انجام بدید :
ارسال ایمیل به مدیر سایت بعد از ایجاد محتوا در سایت (مثلا اگر شما در سایتتون پست مهمان داشته باشید به جای اینکه هر بار برید و سایت رو چک بکنید می تونید از طریق ایمیل های که از سایت برای شما ارسال میشه آگاه بشید و با تایید پست مورد نظر محتوا رو بر روی سایت منتشر کنید.) و یا هدایت کاربر به مسیر دلخواه.
در پایان خوشحال می شم ، کارهایی که بعد از این آموزش انجام دادید رو با ما در میان بگذارید.
ی., 02/28/2016 - 14:22
کتابخانه انلاین
با سلام و خسته نباشی به دوستان ، بنده با دروپال یک کتابخانه انلاین درست کردم و میخوام کاری کنم که وقتی کاربری کتابی رو به امانت برد تا زمانیکه پس نیاورد برای کاربران دیگر نمایش داده نشود که بتواند انتخابش کند ممنون میشم راهنمایی کنید .
ی., 02/28/2016 - 14:24
کتابخانه انلاین2
در ادامه مبحث بالا میخوام کاری کنم که وقتی کاربری 3 کتاب رو به امانت برد یک رسید برای سه کتاب بدهد و دوم اینکه تحویل گیرنده کتاب تا زمانی که کتابی پس نیاورد اجازه ی گرفتن کتاب دیگر را ندارد ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .