وقتی مورچه ها هم فیس بوک دارند!
این روز ها به شنیدن اخبار عجیب از دنیای فناوری دیگر عادت کرده ایم اما امروز خبر شنیدنی دیگر در خبر گزاری ها منتشر شد.
محققان درصددند با استفاده از شیوههای مورد استفاده مورچهها در برقراری ارتباطات، شبکههای اینترنتی را تقویت کنند. پژوهشگران معتقدند شیوهای که بر اساس آن حشرات میتوانند با حداقل میزان حرکت، اطلاعات را بین خودشان منتقل کنند، ممکن است به خلق ایدههایی برای توسعه و بهبود شبکههای اطلاعاتی انسانی مانند اینترنت و به ویژه فیسبوک و توییتر بیانجامد.
به نقل از تلگراف، در یک پژوهش سه ساله قرار است بر روی هزار مورچه نادر، یک کوله پشتی بسیار کوچک که در واقع نوعی گیرنده رادیویی است کار گذاشته شود تا مشخص گردد حشرات در شبکههای اجتماعی خود چگونه رفتار میکنند. این گیرندههای رادیویی عملکردی مشابه بارکد دارد و بر هر مورچه یک عدد از آنها کار گذاشته میشود. این ابزار هیچ زیانی به مورچهها وارد نمیکند و در رفتارهای آنها نیز تداخل به وجود نمیآورد.
بر اساس این گزارش، این پروژه برای اولین بار در جهان توسط محققان دانشگاه یورک و با همکاری چند مرکز و موسسه از جمله مرکز National Trust انگلیس صورت گرفته است. در این مرکز منحصر به فرد، بیش از هزار لانه مورچه و بیش از ۵۰ میلیون مورچه کارگر نگهداری میشود. هدف نهایی این تحقیق یافتن پاسخی برای این پرسش هاست که مورچهها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند و بر اساس چه الگویی میتوانند بین شبکهای گسترده از لانههای متعدد، مسیر خود را تشخیص دهند.
پژوهشگران معتقدند شیوهای که بر اساس آن حشرات میتوانند با حداقل میزان حرکت، اطلاعات را بین خودشان منتقل کنند، ممکن است به خلق ایدههایی برای توسعه و بهبود شبکههای اطلاعاتی انسانی مانند اینترنت و به ویژه فیسبوک و توییتر بیانجامد. ساموئل الیس (Samuel Ellis) زیستشناس دانشگاه یورک که مدیریت این پژوهش را بر عهده دارد میگوید: هم زیستشناسها و هم کارشناسان فناوری اطلاعات به (نتایج) این تحقیق علاقهمندند.
- برای ارسال دیدگاه وارد شوید یا ثبت نام کنید .
- 11100
راه های ارتباط با ما
آدرس : دفتر شهریار : شهرک وائین ، بعثت 5 نبش سپیدار 10 پلاک 26
تلفن : 09370977406
ایمیل : drupalcenter.ir@gmail.com
ارتباط با مدیر سایت از طریق تلگرام